Betehetek bővítésnek 333 MHz-es RAM-ot a gépembe?
Figyelt kérdés
Ha a támogatott frekvencia a gépemben 133 ill. 166 MHz, akkor be lehet-e tenni magasabb frekvenciájú RAM-ot, pl. 333-ast? (Különben a jelenleg benn lévők felirata:256 MB DDR 333. CL2.5. Ezek is 333 MHz-esek, nem?))2010. júl. 14. 16:10
1/8 anonim válasza:
Akkor igen, de csak azon a sebességen fog működni, amit az alaplap is támogat, ez esetben 166 MHz-en.
2/8 anonim válasza:
Igen beleteheted. Ha a benne levő is 333-as akkor meg főleg. :)
3/8 anonim válasza:
Ez nem is kérdés.
Ha a bent lévő ramok 333 MHz-sek, akkor miért nem menne bele ugyanolyan.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors (és kedvező) válaszokat!!!
2010. júl. 14. 16:21
5/8 anonim válasza:
Amennyiben ugyanolyan tipusú mindkettő(márka, stb minden stimmel) akkor simán, egyébként komplikációk léphetnek fel.(régebbi gépeken gyakoribb(persze nekem a legújabb gépem is jópár éves))
6/8 anonim válasza:
El kell hogy keserítselek, de ez a 333 nem a frekvenciát jelnti. 166Mhz-es SD Ram jelölése, tehát 333Mhz-es DDR-t ne is próbálj bele, csak SD Ramot kezel az alaplapod nagy valószínűséggel, amiből a legnagyobb a 166Mhz-es
7/8 anonim válasza:
Előző vagyok
Bocsi kicsit megkeveredtem így éjfél körül, félreolvastam amit írtál, 256 SDRAMot olvastam :S
Bele megy természetesen, csak 166Mhz-en fog működni
8/8 A kérdező kommentje:
Hááát, meg vannak rendelve, sajnos a márka nem ugyanaz, ugyhogy izgalmas a dolog. Mégegyszer köszi a válaszokat.
2010. júl. 15. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!