512 MB RAM mellé betehetek egy azonos (DDR) foglalatu 1 GB os RAM-ot?
Figyelt kérdés
Volt már olyan aki nem de én ugy tudom hogy igen csak meg akarok bizonyosodni róla2011. ápr. 26. 21:57
1/6 anonim válasza:
Igen, csak arra figyelj, hogy azonos frekvenciájúak legyenek, mert vagy az egyik a másikát lejjebb butítja, vagy nem is működik rendesen.
2/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Az enyémben van 2 db 256-os, meg 1 db 128-as. Csak arra kell ügyelni, hogy az órajelük megegyezzen.
3/6 A kérdező kommentje:
frekvenciáját hol tudom megnézni? Everest programba?
2011. ápr. 26. 22:05
4/6 anonim válasza:
A kártya oldalán van egy kis címke, azon.
6/6 VODKA0710 válasza:
Nekem 4 darab DDR2-es slot van az alaplapon. 2 darab 1Gb-s és 2 darab 512Mb-s Kingston memória van benne. Ezek közül az 512-esek 800MHz-n működnek, az 1Gb-sek viszont 1077MHz-n. Arra jöttem rá, hogy mivel az alaplap támogatja a Dual Channel technológiát, mehet az összes lap a saját frekvenciáján. Viszont mikor kikapcsolom a Dual Channel-t, akkor csak 800MHz-ig engedi. Gondoltam hasznos lehet ez az információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!