Mi okozhat recsegést?
Vettem egy belső hangkártyát az usb-s helyett. (creative sound blaster audigy fx 5.1 bulk) Az alaplapi hangkártyám sosem működött.
Alapvetően jó is minden, csak játéknál recseg. Van egy folyamatos alapzaj. Bizonyos játékoknál alt+tab-ozva megszűnik a zaj. Míg máshol úgy is megmarad. Ha nem játszok akkor nincs zaj.
Okozhatja ezt a táp?
Inkább a tápkábel zavarja be, próbáld meg hogy megfogod a jack kábelt és felfelé tartod messze a tápkábeltől, változik-e.
Mellesleg nekem meg pont fordítva szokott néha lenni, játékot lehozva jön elő zaj :D
Leírom a választ hátha valakinek segít.
A zaj forrása a vga volt. (Itt konkrétan egy rx 580, nem tudom számít e)
A videokártya átadta a háznak a zajt ahol a csavarral rögzíteni lehet a házhoz és ezt vette fel a hangkártya is. A hangkártya egy creative sound blaster audigy fx 5.1, de szerintem ez nem számít.
Ha a csavarok nincsenek nagyon meghúzva akkor sokkal kevésbé recseg,d e még papír is tettem közé szigetelőnek. Így 100% vga használat mellett van csak egy minimális kis zaj ami bőven tűrhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!