Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Ryzen 5 & a GTX 1660 Ti...

A Ryzen 5 & a GTX 1660 Ti képes lejátszani a 4K tartalmat?

Figyelt kérdés
Most veszek egy ilyen gépet, amiben ryzen 5 2600 proci és 1660 Ti videokari lesz. Testvérem azt mondja, hogy ez nem tudja lejátszani a 4K monitorra 4K-ban a 4K videotartalmakat, mert túl gyenge a videokártya. Igaza van?
2019. szept. 6. 08:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem le tudja. Nekem AMD A12 proci van és R7 videókártya s megy a 4k film.
2019. szept. 6. 08:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogyne tudná... Ez nem nagy kunszt, még egy IGP is megbirkózik vele. 1660Ti még a 8K-t is tudja - nyilván csak lejátszani.
2019. szept. 6. 08:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tesód 4K játék futtatásra gondolt. Egyébként kompromisszumokkal még arra is képes. De tényleg ahogy előttem írták 4k 60 fps videókat, filmeket még egy integrált intel gpu is lejátszik amik gyengébbek mint egy GT 1030...
2019. szept. 6. 09:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A bátyam nem gamingre, hanem sima 4K videok lejátszására gondolt. Szerinte nem jeleníti meg a videokártya, mert ahhoz túl gyenge.
2019. szept. 6. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaj már megint a bátyád, nem ért hozzá, értsd már meg!
2019. szept. 6. 11:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Hagyd már a fenébe a bátyádat! 4K filmet/videót gond nélkül lejátssza, játékoknál max régebbieket fogsz tudni 4K-ban tolni élvezhető fps-el. Ennek az oka eléggé egyszerű, mégpedig az, hogy játéknál valós időben kell kiszámolnia mindent a kártyádnak, egy videónál pedig csak egyszerűen meg kell jelenítenie, és ez hatalmas különbség.
2019. szept. 6. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés újból.
2019. szept. 6. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy 5 ezres Bluray lejátszó is ki tudja olvasni és meg tudja jeleníteni a tévén a 4k videókat, akkor egy 100 ezres videokártya miért ne tudná?
2019. szept. 6. 14:04
 9/9 MGéza ***** válasza:
Szerintem ez már mémgyártás... A Bátyád minden nap összehord valami ökörséget. Ilyen bátyus egyszerűen nincs :)
2019. szept. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!