Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudnám jobb eredménnyel...

Laci apa kérdése:

Hogyan tudnám jobb eredménnyel lejátszani a 3D tartalmat Samsung aktív 3D TV-n: az ISO fájlt a pendrive-ra mentve és az a TV-be helyezve vagy inkább PC-ben lévő 3D videokártyán TotalMediaTheatre5 progival játsszam le HDMI kábelen?

Figyelt kérdés

A videokártya típusa: ASUS GTX660 TI-DC2-2GD5 nVidia DDR5 2GB,

a TV tipusa: Samsung UE46F6500

#3D #Samsung Tv #ISO fájl lejátszás
2013. szept. 1. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Iso? Mkvnek kellene lenni. Isot nem hiszem hogy lejátsza a tv csak,ha hdmivel pcre kötöd.
2013. szept. 2. 08:47
 2/7 anonim válasza:
Jó nagy pendrive-d lehet ha 3d filmek rámenek
2013. szept. 3. 17:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen valóban méretes pendrivról beszélek :-)

Ugyanis 3D filmeknél gyakran előfordulnak 40GB méretűek, ezért erre a célra egy 64GB méretű 3.0 USB pendrive a célravezető. Egy ilyen eszköz bruttó 20eFt-ért kapható és lényegesen egyszerűbb használni, mint egy külső HDD-t, ami nem is bírja sokáig a filmek lejátszását, mivel azt alkalmankénti és rövid ideig tartó írásra (archiválásra) tervezték. Egy Flashdrive (pendrive) néhány ezer írásciklust kibír, ami rendszeres használat mellett kb. 3-4 év várható élettartamost jelent.

Ma ennyi a számítástechnikai eszközök várható technikai elavulási ideje is, így valószínűleg egy méretes (pl. 64GB) pendrive költséghatékonyabb eszköz lehet egy külső HDD-hez képest, ami valószínűleg hamarabb kipurcan a nem rendeltetés szerű használat miatt.

2013. szept. 4. 19:36
 4/7 anonim válasza:
Lehet én is beruházok egyre , de hogyha leformázom fat 32-re ugyanugy megmarad a 64 gb ?
2013. szept. 4. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:
A FAT formázás nem engedi a nagy méretű fájlok kezelését ezért érdemes a Pendrive-ot megformázni, méghozzá NTFS formátumra. Én is ezt tettem, igaz végül csak 32GB méretűt vettem, mert valszeg az is elegendő lesz egy ideig.
2013. szept. 10. 22:27
 6/7 anonim válasza:
És te úgy töltöd le a netről a 3d filmeket
2013. szept. 12. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerinted ha usbén nézi?
2013. szept. 12. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!