Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nektek hány éves a legöregebb,...

Nektek hány éves a legöregebb, rendszeres használatban lévő laptopotok?

Figyelt kérdés
És az milyen márka? Általában hány évig bírták a laptopok? Aksik működnek még? Majd én is leírom a relikviáimat :)

2019. szept. 4. 13:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jó ég, 3.000 forintért egy működő retro laptop win 95-el? :D ki az a hülye aki eladta? Mintha valaki a nagyapját adná el. ennek üveges vittin mögött lenne a helye, remélem a gyerekek vigyáznak majd rá :)
2019. szept. 4. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Én 2700-ért vettem Dell D510-et. Linuxot raktam rá, és kb 1 órát bír az aksija.
2019. szept. 4. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Ja, meg beleraktam még egy kia ramot, meg másik procit és vinyót egy halott gépből,és szinte hasít. :)
2019. szept. 4. 15:42
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

2007-es MacBook Pro. Már nem én használom, de napi használatban van. Aksija már ki van szedve, kettőt fogyaszott el, most asztali gépként funkcionál, nem láttam értelmét egy harmadikat venni.

Amit én használok, az egy 2013-as MacBook Air, az napi szinten hordozva eredeti aksival üzemel (60%-os, kb. 3-5 órát bír attól függően, hogy mit csinálok).

2019. szept. 4. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:

nekem egy 2011 vagy 12-es thinkpadom van i5 procival

az akksija nagyon penge még, a család sokat nyúzza a laptopot

2 éve vettem használtan, nem bántam meg

2019. szept. 4. 21:15
 16/16 Alex Fly ***** válasza:
Napi használatban egy hp EliteBook 2530p (kb. 10 éves a kicsike) -természetesen naprakész rendszerrel. A másik a múlt századból való, ismeretlen gyártó terméke Pentium MMX 200MHz CPU, 32 MB RAM, 2 GB HDD, WinMe oprencer (habár most megsértődött, hogy hónapok óta nem volt használva és semmi életjelet nem ad -de nem hagyom annyiban).
2019. szept. 5. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!