Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az új Ryzen+ NVIDIA gépek...

Az új Ryzen+ NVIDIA gépek valóban alig jobbak a régi 5 éves konfigoknál?

Figyelt kérdés

Van egy 5 éves gépem, ami sokszor laggol már és játék közben lefagy időnként. Gyakran belaggol játéknál. Arra gondoltam hogy veszek teljesen újat. A bátyám most azt mondja, hogy nem érdemes, mert az új gépek alig jobbak teljesítményben. Szerinte egy új konfiggal ami ez lenne : AMD Ryzen 5 2600 6x3,9GHz + nvidia 1660 Ti alig lenne jobb teljesítményem mint most egy : AMD FX-8350 4219 MHz (21x201) + nvidia 570Ti-vel. Ez igaz? Nem érdemes 280k-ért új gépet vennem ?

A bátyám azt mondja látott videokat, amin több egymástól független ember állítja, hogy azok a régi AMD 8000-es procikkal szinte ugyanolyan teljesítmény erhető el, mint az új Ryzenekkel. Bátyám szerint a Ryzenek leheletnyit jobbak a régi szériáknál.

Én azt mondtam neki, nem tudom hogy igazam van-e, hogy látok streamereket, akik játszanak + TS-eznek is egyszerre és nem fagy le a gépük. A bátyám szerint ez azért van, mert ők nem használnak AVAST vírusírtót. Az a baj, hogy én nem értek ehhez ezért kérném szíves szakértelmetek. Azt mondja a bátyám, hogy a gépembe beleteszi az ő régi RAM-jait amivel 4-ről 8 GB lenne a régi gépembe a RAM-ok száma. Fizetek neki ezért 25000.- vagy veszek új gépet és eladom neki az enyémet 20000.-

Mit tegyek ? Valóban nem jobbak lényegesen az új játékgépek?

Ködszönöm szépen!

2019. szept. 1. 17:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Bocs ebben a videoban hol kell észrevenni a különbséget ? https://www.youtube.com/watch?v=OkG-UayPUfc

ugyanolyan színes/éles=élvezhető mindkettő képe.

2019. szept. 1. 18:46
 12/17 anonim ***** válasza:

:D

A monitorod dolga, hogy színes/éles képe legyen.

2019. szept. 1. 18:48
 13/17 MGéza ***** válasza:
#11: Na kezdjük ott, hogy ez videó az azonos videokártya melletti teljesítménydifferencia szemléltetésére szolgál. Azonos kártyák esetén mit vártál? Itt az fps a lényeg, nem a képminőség.
2019. szept. 1. 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Eddig a kérdéseidben (nem tudom ez már hányadik? 10.?) a "bátyád" mindig full baromságokat mond.

Kezdem azt hinni, hogy nem is létező emberről van szó, csak unatkozol és kiirkálsz mindenféle kamu kérdéseket.

2019. szept. 1. 19:03
 15/17 anonim ***** válasza:
2019. szept. 1. 19:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is kezdem azt gondolni, hogy kamu. Ha nem, ne sértődj meg de a ti esetetekben vak vezet világtalant. A bátyád pont annyira nem ért semmit a témához mint te, csak magabiztosabb. Már megírtuk a korábbi kérdéseidnél is, de akkor még egyszer ne kérj tőle semmilyen tanácsot számtech dolgokban, legjobb ha nem is beszéltek erről. Arról nem is beszélve, hogy aljas sunyi módon le akar húzni.
2019. szept. 1. 22:22
 17/17 anonim ***** válasza:
D3D11-t nézd, ott láthatod a különbséget.
2019. szept. 1. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!