Ehhez a kofighoz milyen alaplapot vegyek? Esetleg mit cseréljek benne?
Ez lenne a konifg:
Processzor: Intel i7 6700
Memória: HyperX Fury 16GB (2x8GB) 2400MHz
Videókártya: GTX 1050 Ti D5 4GB GDDR5
HDD: Seagate BarraCuda 3.5 3TB 5400rpm
Minecraft, vagy hasonló bugyuta játékokat akar a kérdező streamelni, (Bizonyára több 10 ezres nézettséggel) ti pedig partnerek vagytok ebben, és én vagyok éretlen gondolkodású. Aha.🤣🤣
Majd egyszer kérdezz meg erről egy felnőttet is, hogy mit is gondol erről. Meg fogsz lepődni a válasz hallatán.
Igen. Abszolút jól látod. Kötekedni akarok, mert a szememben aki ilyenekkel foglalkozik, az nem ember, csak egy taknyos cserebogár.
Ha már szóba hoztad, nekem speciel a videószerkesztés a hobbim. Van is vagy ezer videóm fent a neten, igen nagy nézettséggel. Ennek van értelme. Szórakoztat engem, másokat, olykor tanít is, és csurran- cseppen belőle valami pénz is.
De az hogy tizenéves gyerekek élőben adják, hogy hogyan bénáznak egy játékkal, közben egy értelmes magyar mondat el nem hagyja a pici szájukat, szóval ez nem hobbi, hanem vergődés. De hívhatjuk divatnak is.
Arról nem is beszélve, hogy az 5-6 db. saját osztálytársán kívül, senki nem kiváncsi erre a f@s zságra. A szülőnek meg mi a dolga, fizesse ezt az értelmetlen butaságot igaz ? Sajnos lehet manikűrözni ezt a dolgot, de a streamelések döntő többségében pont erről van szó, és ne gyere azzal, hogy vannak többen akik nem ilyen nézettséggel bírnak.
Gratulálok a hozzáállásodhoz. Írhatnám, hogy az ilyen emberek, amilyen te vagy, számomra nem emberek. De nem megyek le a szintedre. És mert nem így gondolom. Az ilyeneket szánom inkább. Mellesleg te gyerekekről beszélsz.Innentől nincs miről "beszélni".
Innentől nem követem ezt a kérdést, azt írsz amit akarsz. Így is több időt fecséreltem rád mint amennyit érdemelsz.
És a #3 -tól a GYIK fórum chatre vált :)
Egyébként köszönöm mindenkinek a válaszát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!