Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valami hiba van a gépemmel,...

Valami hiba van a gépemmel, mit tegyek? (többi lenn)

Figyelt kérdés

Játszok a League of Legendsel és egyszer csak kidob mert an unkown DirectX erorr has occured, de ha újraindítom a gépet, akkor ez megszűnik, továbbá nem tudom megnyitni a feladatkezelőt, megnyitom, megjelenik és azonnal bezárja, és nem enged alt+tab -ozni a megnyitott oldalak között, windows+alt enged.

Köszönöm a segítséget

2019. aug. 29. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Először egy mély vírus+malware vizsgálat erősen ajánlott volna.

Erre én a Malwarebytes + Kaspersky kombót ajánlom.

2019. aug. 29. 22:04
 2/4 anonim válasza:
100%
Igen egyetértek az 1.vel de ha a vizsgálat nem talál vírust akkor az sem kizárt hogy ujra kell húzni windowst. Sajnos ez minden windows felhasználónál igy van :(
2019. aug. 30. 08:23
 3/4 A kérdező kommentje:

1. Virust nem mutat, majd amikor elojon a problema, akkor ujra lefutottam a virusirtot.

2. Ujra lett telepitve a gep, es azutan jott elo a problema, egybol az ujratelepites utan

2019. aug. 30. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Milyen vírusirtót futtattál? Malware irtót is futtattál? csak mert nem ugyanaz a 2 dolog, és egy vírusirtó közel sem biztos hogy erre van kiélezve.

Ezért ajánlott Malwarebytes vizsgálat is.

2019. aug. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!