Vettem egy gtx 1060 6gb ot es beledugom a dvi atalakitot, beledugom a dvi kabelt az atalkitoba meg a monitorba es mikor inditom minden felporog, vilagit meg mukodik a billentyu eger, de azt irja a monitor hogy vga no signal. Mi a hiba?
Figyelt kérdés
2019. aug. 27. 16:17
3/7 anonim válasza:
Vagy, ha nem sürgős, ez sokkal olcsób:
4/7 anonim válasza:
A 900 széria óta nem adnak a videó kártyák analóg jelet ezért kell az aktív átalakító amit linkeltek
5/7 anonim válasza:
Személy szerint az első linket preferálom, ilyen árszegmensben tuti nem várnék heteket egy nyamvadt átalakítóra. Amúgy anno egy régi monitoromhoz ilyet használtam, és semmi gubanc nem volt vee.
6/7 A kérdező kommentje:
Elmentem a helyi szamtechbe es egy pont ugyan ilyet tudtam beszerezni 4500 ert es hala egnek mukodik 😄
2019. aug. 28. 07:26
7/7 anonim válasza:
De akkor milyennel probaltad az elejen? Mert az analog atalakito be sem megy a digitalisba, mivep van negy lab pluszban, meg az egyik lab szelesebb is. Mindegy, lenyeg hogy mukodik. Amugy en is igy jartam az elejen, a vganal csak dvi-t irt, s en meg analogot rendeltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!