Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hány gb-os raspberry pi-t vegyek?

Hány gb-os raspberry pi-t vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátomat szeretném megajándékozni vele, de nem tudom, hogy mekkora ram legyen benne.

Jelenleg inkább csak az 1gb-osra lenne pénzem, de ha ez kevés akkor inkább nem veszem meg, mert lehet ő magának tudna egy erősebbet venni. Így pedig nincs értelme kiadnom rá a pénzt.

Egyelőre a plex-ről beszéltünk, hogy arra jó lenne, de persze ha többet is ki lehetne hozni belőle biztos, hogy másra is használná. Mit lehet kihozni 1gb ram-mal rendelkező raspberry pi (4 model B)-ből?

Köszönöm a válaszokat!

2019. aug. 21. 19:15
 1/4 anonim válasza:
0%
Az 1 gb-os verzión a Windows alig futna el. Én szerintem a 4gb-os verziót vedd meg de legalább a 2 Gb-at
2019. aug. 26. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
#1: Minek okoskodsz, ha nem értesz hozzá? Raspberry-re Windowst? Oké..
2019. dec. 15. 03:02
 3/4 anonim ***** válasza:

van rá Windows 10-böl telepíthető Windows 10 ARM verziós de nem rendes Windows és van

Iot Core is

Tudatlanságban élsz öreg

2020. márc. 20. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Folyt. PI 3B-m van minél nagyobbat

van alternatív mini pc-k is intel core processoral ezekre tudzs tenni rendes Windows 7-8-10

2020. márc. 20. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!