Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a hd7950-nek?

Mi lehet a baja a hd7950-nek?

Figyelt kérdés

Nos egyik nap bekapcsolom a gépet és a ventik 100%-on pörögtek és a kártya 80 fokos volt.

Semmi teljesítmény kihasználás nem volt csak pörgött a két venti.

Majd lefuttattam egy Avastot és talált 2 db cryptominer-l típusú vírust késöbb újra telepítettem a gépet de nem oldotta meg a problémát.Maga a kártya ugyanúgy viselkedik mint azelőtt pedig már ki is takarítottam meg újra pasztáztam de nem segített rajta.

Ja és ami szembetűnő ezzel hogy visszatettem az előző videókártyámat ami egy hd6850 és vele nem volt ilyen probléma.

Szóval nem tudom mitévő legyek valakinek valami ötlet ? Vagy kuka az egész kártya ?

2019. aug. 21. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod visszaflashelni a gyári BIOS-t a kártyára, de annak is megvannak a maga kockázatai.
2019. aug. 21. 20:31
 2/2 MGéza ***** válasza:
Egyes vírusok képesek túlélni akár a rendszer újrahúzását is. A legmegfelelőbb módszer az irtásukra bootolható eszköz, stick vagy CD használata. Vagy lehetséges az újratelepítés de a merevlemez újraparticionálásval, de így elvileg az összes háttértárolón lévő adat elvész.
2019. aug. 21. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!