Mi baja a fejhallgatómnak? (mikrofon recsegés)
Sziasztok.
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, ami egy ideje megoldatlan. Csak minimális sejtéseim vannak, hogy mi lehet a probléma, de hozzáértők segítségét szívesebben venném, abból könnyebb kiindulni. Adott egy Soundblaster XH6 fejhallgató. Nemrég vettem, kétlem, hogy baja lenne, nem is egy 1500ft-os fejhallgató. Egy ideig tökéletesen működött, aztán hirtelen elkezdett recsegni a mikrofon. Néha magától, de érintésre mindig. Ha még csak recsegne érintésre nem is lenne akkora gond (bár azért aggasztó), de ezek mellett még véletlenszerűen el is megy a hang, illetve visszahallom magam. Teljes káosz az egész. Úgy kell elképzelni,hogy mondjuk discordon beszélgetek egy barátommal, leteszem a fejhallgatót, közben ugye iszonyatosan recseg, ha nem mozgatom, akkor tökéletes a hang, minden klappol. Egy idő után viszont elmegy a hangom is, csak akkor jön vissza,ha direkt beállítom a discordon a fülest újra 0-ról, vagy pedig kihúzom a kábelt, megmozgatom a mikrofont. Alapból egy USB-s fejhallgatóról van szó, próbáltam már audio kábellel, hasonló eredmények születtek. Ez egy alapvetően cserélhető mikrofonnal van ellátva, ha nincs bedugva a mikrofon része, akkor tökéletesen működik. A gond akkor kezdődik, ha be van dugva a mikrofon. Valami ötlet?
ha garis a füles akkor vidd be.
Ezzel nem sok mindent lehet csinálni én úgy gondolom, valszeg a kábellal van valami gebasz, eltört, megtört, ilyesmi. Ez esetben pedig kuka, akkor is ha most vetted, nagyon kell nézni a kábelt, nehogy csavarodjon egy kicsit se, 1 hét alatt is tönkre tud menni egy fejes ha nem vigyázol rá.
Ha megfogadod a tanácsomat szerintem vegyél egy HyperX cloud 1-et vagy 2-őt. Nekem az egy van, úgy képzeld el hogy nekem az első HyperX-em sztem kb olyan 2016 környékén volt, és mivel bal***sz voltam a kábel olyan szinten felcsavaródott, gondolom megtört vagy eltört benne a kábel, hogy csak bal oldalt szólt a hang, kb olyan fél évet bírt ki vagy annál kicsit többet de pont nem volt meg egy év. És annyira megtetszett ez a HyperX hogy nem sokkal utána vettem egy újat, és most is azt használom. Szerintem egy rohadt jó fejhallgató, és jack dugós a mikije, szóval bármikor kiveheted belőle.
Szia!
Én is azt mondom, hogy vissza ha garanciális.
Jó időbe fog telni mire javítják, kicserélik a kábelt.
De mást nem igen tudsz tenni, én ezért vettem egy olcsóbb fülest, amihez 2~3 dolcsiért kaptam kábelt, vettem vagy 6db -ot. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!