Pár napja vásárolt GENIUS HS-G700V headset-en mitől recseg a mikrofon?
Saját driver jár hozzá ami kezelhető és a lényeget be is lehet állítani rajta. (minden más hangdriver törölve van)
USB 2.0-ban használom és teamspeak-en észrevettem, hogy pár másodpercig recsegős, érthetetlen lesz a hangom, majd magától megjavul. Szoftveresen megpróbáltam mindent átállítani, de nem javult. Hibás a termék vagy orvosolható a probléma? (olvastam és másnak is van ilyen panasza)
Új?
Ha már használtad, akkor a vezeték elszakadhatott (nem teljesen)...
USB 3.0-ban nem jó a hang! (írják róla sok helyen, hogy 3.0-ban nem szabad használni) Most letöröltem a drivert és auzt használom amit felrak a windows magától. Így még nem panaszkodtak, hogy recseg a mikrofon.
A driverrel lehetett a gond mert a Genius-nak több oldala is van ahol találni hozzá drivert és bizony nem egyformák!
Sikerült megoldani! Két helyról lehet letölteni drivert hozzá, de csak az egyik helyről érdemes.
Van egy geniusz oldal ahol minden termék fent van. Ehhez a gx gaming oldalról is le lehet tölteni és az itt található legfrissebb nekem jól működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!