A Quadro vidikártyákkal abszolút nem futnak a játékok?
Futni éppenséggel futnak, csak egyáltalán nem biztos, hogy jól.
2019. aug. 16. 18:09
Ez kicsit olyan mint hogy lehet-e játszani xenon processzoral? Lehet, csak nem arra van tervezve. Nézz teszteket, olvass, nézz videókat, de a gépedbe ne ilyent válassz.
Esetleg régebbi használt laptopot vennél ilyen kártyával?
2019. aug. 16. 18:11
3/11 A kérdező kommentje:
Ntel i7-es QuadCore 4x2,70GH/4810 MQ proci
Memória-16gb DDR3 RAM
SSD: 256 SSD 6GB/s
MONITOR:15,6 incs,mat,led,1920/1080
2 grafikus:Külső Quadro Grafika K110M/2GB 128BIT GDDR5-összesen 14gb-ig használmeg egy Integrált is van benne
4/11 A kérdező kommentje:
Ilyen laptopot néztem ki magamnak,tényleg egyedül a kártyát tartam kicsit gyengébbnek,és nemtudom,hogy jó lenne e
5/11 A kérdező kommentje:
Ha jár hozzá nyelvtankönyv is, akkor rendben van. Komolyra fordítva: Kicsit erőltesd meg magad, mert nehezen érthető az írásod. Amúgy a K1100M csak régebbi játékok futtatására alkalmas, már egy GTA V is igen problémás vele.
2019. aug. 16. 18:30
7/11 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy csak siettem,és rosszul fogalmaztam...A lényeg,hogy ezt a laptopot néztem ki magamnak,és a vidikártya az egyedüli ami nem tetszik benne...Lehet egyébként kicserélni esetleg?Vagy laptopokban ez nem lehetséges?
Általában nem lehetséges. Legtöbb esetben be van forrasztva, de ez nem az összesre igaz, ha mxm foglalatos a kártya akkor lehetséges a csere, feltéve hogy bírja gép is, nagyon többet fogyasztót nem igazán tanácsos, mert hamar megfekteti az aksit. De ha játékra is vágysz akkor ajánlott GTX 850/860M szintet minimum célba venni.
2019. aug. 16. 18:50
Én agy Quadro 3000M-el GTA5-öztem
(i7 2720QM / 24GB RAM / SSD / Fujitsu Celsius H910)
QUADRO-k általában Workstation-ökben vannak, legtöbbször MXM (cserélhető)
Azóta jelenleg egy Geforce GTX 770M - em van a gépben, de MXM kártyát nem könnyű találni, vagy ha igen, akkor nagyon drágák....
Milyen játék(ok)ra gondoltál?
2019. aug. 16. 23:24
10/11 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam,hogy elég lesz az új játékokra is a laptop(a proci meg a Ram erősnek tűnik),de aztán jobban utánanéztem a kártyának,és úgy néz ki ez felejtős,mert játékoknál a kártya sokat visz...Most azt próbálnám kideríteni,hogy ki lehet e cserélni...
Kapcsolódó kérdések: