Markokanada kérdése:
Hogyan tudnék, hol tudnék venni részletre régebbi macbook pro-t?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni részletre macbook retina pro 15 2015 mid laptopot mert az az egyik legjobb hardveru de mivel már nem gyártja az Apple így nem lehet részletre venni. Egyben túl drága lenne így bárki bármi ötlet? Akár oldal ahol lehet?2019. aug. 16. 02:22
1/6 anonim válasza:
Azért az kicsit túlzás hogy egy DDR3 1600Mhz i7 4770-el erős hardver lenne :D
Még a maga korában 4 évvel ezelőtt 1 millióért is nevetséges volt ez a konfig, na de mind1 is.
Újonnan minimális az esélye hogy kapsz valahol, max használtan valami almás forgalmazótól akik adnak el részletre.
2/6 anonim válasza:
Ha üzletből veszed hivatalosan, és ott lehet hitelkártyával fizetni, akkor a tranzakciót utólag részletfizetésbe tudod tenni. Ha van hitelkártyád, kérdezd meg a bankodat.
Esetleg személyi kölcsön, vagy végső esetben Prolident...
4/6 A kérdező kommentje:
Figyelj az újakrol csak rosszat hallottam eddig,videó kártya nélkül számomra nem lenne túl jó. Hitelt felvenni nem szeretnék mert ha árucikkhitelt vesz fel az ember részletre akkor nem számolnak rá míg ha simát lassan a dupláját.valaki tud valami oldalt ahol lehet részletre és van?
2019. aug. 17. 00:18
5/6 anonim válasza:
#1, Hiába nevetséges a hardver papíron, az alma mégis olyannyira elvan vele, hogy 4+ év elteltével is repeszt, feltéve, ha karban van tartva, ezt tapasztalatból mondom. Tavaly még használtam 2012-es, nagyon nem kímélt imacet, fényévekkel jobb volt, mint az akkor 2 éves, amúgy bikára összerakott asztali windowsos szekrényem. Csak érdekesség...
6/6 anonim válasza:
Kérdezőnek a válasz lemaradt: szerintem nemigen van ilyen oldal. Én a helyedben inkább akkor összegyűjteném rá, 350 körül már lehet kifogni jókat, i7-el és 16gb rammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!