Oculus Rift vagy HTC Vive a jobb? több lenn
Figyelt kérdés
Első VR szemüveg vásárlás előtt állok, és ezt a két fajtát preferálják a legtöbben, előre volt ugye az Oculus, aztán jött a Vive, viszont drágább is. MElyik a jobb, kompatibilisebb, letisztultabb? Nekem az Oculus Rift tetszik jobban, de abból is van több alfaj: S, HD, Quest, ezek közül is melyik a jobb?2019. aug. 10. 17:42
1/11 A kérdező kommentje:
ja és ugye megfelelő hardver is kell hozzájuk, ez az enyém:
GPU: EVGA Geforce 980GTX Superclocked ACX 2.0 4 GB
CPU: Intel i5 6600K
RAM: 2X8 GB HyperX Fury Black Edition
Remélem elég hozzájuk...
2019. aug. 10. 17:45
2/11 anonim válasza:
Oculus Rift egyértelműen ha Vr kell.
3/11 anonim válasza:
HTC nagyon tul árazott és rossz ár/értékű. Am lesz olyan játék ami kifog a gépen de azért megpróbálhatod.
4/11 anonim válasza:
nagytöbségben élvezhető lesz minden.
5/11 A kérdező kommentje:
még egy dolog: ezekhez a vr szemüvegekhez ugye jár kontroller, tehát csak azzal lehet nyomatni az adott játékot? billentyű + egérrel nem is lehet?
2019. aug. 10. 19:37
6/11 anonim válasza:
VR nél a vga vram tud elfogyni am hamar szereti a 8gb os vga kat.
8/11 anonim válasza:
én a helyedben eladnám 980 at ha VR ni akarsz és az árából tudsz venni egy ugyan olyan erős csak picit modernebb RX 580 ast ami 8gb os v ramal van.
9/11 anonim válasza:
HA-n kb 980 ak 55k ért mennek, és az 580 8gb ok is így nem kellene ráfizetned semmit
10/11 A kérdező kommentje:
7-es: megnéztem hivatalos oldalon, és GTX970-től van ajánlva a használata, a minimumhoz meg elég GTX960-as is, tehát nem lesz gond, a többi dolog is rendben van :)
2019. aug. 10. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!