Nyomtatni szeretnék a WiFi-n keresztül, de pár karakter nem jó. Nő vagyok, és nem értek hozzá?
Sziasztok, abban kérném a segítségeteket, hogy mit tudok tenni mit kell állítanom. A probléma az : amikor WiFi - n keresztül nyomtatok (Samsung xpress 2020) előnézet szerint okes a dokumentum, de a kinyomtatott már pl az 'ó' 'ű' betűket nem jeleníti meg, üres helyeket hagy, vagy ékezet nélkül, illetve 0 jelenik meg helyettük. Ezért, mivel sürgős volt nyomtatom NFC - vel nyomtattam a telefonomról úgy volt minden karakter. De én direkt azért vettem otthonra WiFi - s nyomtatót, hogy ne kelljen futkoznom, meg a telefonomat állítgatni, hanem csak simán átküldöm WiFi-n. A gépen közelébe sajnos nem fér el a nyomtató, csak a lakás másik végén található asztalon :/ mindenképpen szeretném használni a WiFi - s lehetőséget, csak ezért vettem új nyomtatót.
Köszönöm aki segít!
Egyrészt mázlid van, ez a típusú nyomtató nem tesz különbséget a felhasználók között a nemük szerint.
Másrészt próbálj először PDF-be exportálni, majd azt kinyomtatni.
Sikerült, köszönöm!!!
Akkor ezentúl így csinálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!