Szerintetek melyik Windows a legjobb?
#10 -es: van választási lehetőség, megszoksz / megszöksz. :-D
Vagy elfogadod hogy fél évente MS rajtad teszteli az üzleti - céges előfizetőknek fejlesztett rendszer újításait.
Vagy áttérsz egy másik platformra, ami átállás idején hozz legalább annyi bosszúságot, mint az előbbinél egy hibás frissítés következtében összeomló rendszer.
Én végül megtért a pingvinek földjére, jó 3-4 évig tartott a teljes átállás, mire minden tekintetben kukáztam a Windows -t és már Wine -n se bohóckodom a Windows -os dolgokkal. :-D
#10 Igazad van!
Asus VivobookX542U Win10 volt rajta. Felteszem a win7-et.
Nem megy az egér se a laptopos, se a normális egér, nem reagál. Úgyhogy tényleg nem valami jó, de ezt kell szeretni :/
Komolyan kíváncsi lennék arra, hogy ki az a kretén, aki egy ilyen kérdésre adott szubjektív választ lepontoz.
Ha az idiótának más verzió jó, az a szíve joga, de itt nincsenek rossz válaszok.
#17 ez már csak ilyen.
Nézd meg leírtam normálisan a 10. válaszomban hogy velem mi a helyzet, erre 0%-ra pontozta 2-3 hülye gyerek a válaszom.
Pedig ezek a tények, nincs választási lehetőséged win-be ha modern hardvereket használsz amit már a 8.1 sem támogat.
Erre a #11 megírja hogy térjek át Linuxra... még csak nem is a kérdésre válaszol, de az elvtársai természetesen egyet értenek vele.
A másik ilyen érdekesség, mikor valaki leírja hogy egy drágább monitorja vagy konfigja van, 100% hogy a sok irigy lepontozza.
Ugyan ez az AMD-nél, van pár AMD búzi 0-24 az oldalon, és aki egy kérdés alatt intel-t vagy Nvidia-t mer ajánlani annak garantált a lepontozás.
#19: A 11 és 18 -as én vagyok, nem tudom miért pontozták le a 10 -es válaszod, én csak annyival egészítettem ki a véleményed, hogy van egy "megszöksz" lehetőség is. :-D
De amiket felsoroltál, arra találni még rengeteget, pl. vannak Apple hívek is, akiknek ha azt mered írni hogy játékra ne Apple gépet vegyél megesznek keresztbe. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!