20 ezer ft ért a legjobb SSD?
Samsung evo 850
adata premier sp550
intel s340
Arra kell hogy gyorsan bootoljon a gép?
Nekem egy Toshiba 7200 RPM-es, lassan 3 éves natúr, olcsó winchesterem van, és 8 másodperc a Windows 10 felállása.
Ezt csak azért írom le, mert szerintem ha csak a boot miatt veszel SSD-t, felesleges kiadni érte 20.000 Ft-ot, nem lehet hogy nálad valami más probléma van, ami miatt lassan tölt be a gép?
Nálam ssd ről sem bootol 8 másodperc alatt, van egy olyan érzésem hogy a mérési eredményed nem kimondottan helyes.
5#-ös.
De, pontos. Maximum 10 másodperc a Win10. Fél éve lett telepítve, elég sok a cucc rajta.
Aham, reálisnak hangzik. Linkelem a legelső tesztet, mert nincs értelme kutakodni, mindenhol hasonló számokat írnának - spoiler, igen-igen messze van a 6-7 másodperctől az ssd is, nem hogy a hdd.
https://www.youtube.com/watch?v=EdF_aerWcW8
Vagy mit neveztek bootnak, hogy felvillan a windows logó?
Miért linkelsz be videót egy 5200 RPM-es HDD-ről? Nekem 7200-as van, ami sokkal gyorsabban tölt, mint az alacsonyabbik.
Nekem teljesen mindegy, hogy mit hiszel, vagy mit sem. Én tudom hogy mennyi idő alatt tölt be a gépem, mert itt ülök előtte, minden nap használom. Bekapcsoltam egy pár induláskor induló programot, kiraktam egy rakás ikont, és így mértem 15 másodpercet. Ha kitisztítom a rendszert, kiveszem a programokat, akkor ennél jóval gyorsabb az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!