Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kapcsol ki-be a monitoro...

Kupicalajos kérdése:

Miért kapcsol ki-be a monitorom néhány játéknál?

Figyelt kérdés

3 hete vettem egy GABA GL-2701 FHD 144Hz 1ms freesync monitort és ha játszok akkor elmegy a kép de kb olyan 2 másodpercre mint mikor felbontást állítok és mikor visszajön a sarokban fel van tüntetve, hogy DP (Display port van bekötve mivel GTX1060 am van és a freesync csak így működik).

Egy CS:GO nál nem megy el a kép de egy AC Originsnél kb 8-10 másodpercenként, BF1-nél kb egy percenként, PUBG-nél megint semmi, de GTA V-nél kb 15 percenkét. Videókártyával nincs gond egy éves húzva sosem volt, a gép hetente takarítva.

2019. aug. 5. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha kikapcsolod a freesync-et akkor is elmegy a kép?
2019. aug. 5. 17:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Beléptem az Nvidia vezérlőpultba kiválasztottam az ac originst és ott a monitortechnológia menűpontnál a G-sync-et át álítottam rögzítettre a v-syncet meg ki kapcsoltam és nem villog.

Nem baj 70 fps nél fölös a G-sync a CS-nél fontosabb.

2019. aug. 6. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!