Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy ilyen tipusú gépbe már...

Egy ilyen tipusú gépbe már meg éri R9 procit venni?

Figyelt kérdés

Nos egy olyan gépet akarok össze rakni amit játékra használnék azonban renderelésre is. Már régebben össze akartam rakni ezt a gépet Ryzen TR 2970WX procival. De akkor közbe jött valami. És másra kelett a pénz. És elvileg már ez a legelső R9 is van olyan jó adott feladatokra, mint az a proci sőt talán jobb is És elvileg még jön R9 3920X is. Az i9 9900k és i9 9900X ellen főleg, na meg lesznek még szerintem R9-ek ebben a generációban és szétfogják szedni mindenben az i9-ket. És már elvileg játékra is van olyan jó mint a tavalyi TR illetve i9 procik. Bár nem mintha a Ryzen 7 procik nem lennének jók Egy ilyen gépet akarok össze rakni rtx 2080 super gondolom nincs olyan mint az rtx2080 ti?! :

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

vga:

[link]

vagy a manli nem olyan jó, inkább vegyek inno3d-t?! Ha egyátalán megéri most?! Vagy esetleg rtx 2080S Radeon 7 jobb lenne?

Játszani pedig 3630x1800-as felbontáson akarok. Ultrán ha lehet minimum 60+ fps-el! Mert 144 fps gondolom nem hizható ki még médiumon se!

2019. aug. 5. 13:24
 1/1 Gábor_79 ***** válasza:
100%

Arról gondoskodtak vagy figyeltek, hogy a 2080 super ne legyen olyan erős, mint a t.i.

Ellenben más inkompatibilitást találtam az összeállításban. A CPU hűtő nem fér bele a házba, ha fel akarod rakni az oldalát is. Az R9 elég lassan szivárog az országba.

2019. aug. 5. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!