GTA V miért az Integralt 512mbos vga-val megy?
Olyan gondom van, hogy a gta 5 egy integrált 512mb-os vga val megy. Ezt onnan tudom, hogy az Optionsba 512MB van. Viszont nekem van egy 1024MB-os dedikált vgam is. Ez a VGA 2-3Xor erősebb mint az integrált. (GTA 4 Optionsjába 1024MB-t látok)
GTA 5-nél nincsenek nálam teljesítmény hibák, fix 30fps a legalacsonyabb graffikán, csak hát több is kihozható lenne, akkor mért ne? :D
Válaszokat előre is köszönöm.
AMD HD 8550OEM 1GB a dedikált.
AMD Radeon R2 Graphics az integrált.
A gépet újraraktam most(most töltöm a steamen a gta 5öt), a legfrissebb driver fent van, mint ahogy az előző rendszeren is. (Windows 10 Home 1903 x64 mindkét esetben)
Nos itt lehet állítani, hogy energiatakarékos, vagy nagyteljesítményű az alkalmazás a driveren keresztül. És úgy emlékszem hogy nagyteljesítményűre volt beállítva a gta 5. Indításnál, mikor felraktam steamen keresztül jött elő egy figyelmeztető ablak hogy nem elég a vram. o.O
OFF: Szerintem nincs gond a dedikált vga-val, hisz felismeri a driver, és a GTA IV is azzal fút. (Nagyteljesítményű >> 1024MB a beállitásokban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!