Fujitsu Siemens Amilo L7300 laptopom van. Menthető?
Szóval, üzem közben a képernyő teljesen elsötétült ...videokártya működik, mert monitor rácsalakoztatással tökéletes a kép... az LCD nagyon sötét szinte fekete, de nagyon haloványan látszanak rajta az ablakok...a problémát nehezíti, hogy a képernyő világosítását a billentyűzetről lehetne megoldani, ha pont az a gomb nem lenne kinyiffanva, tehát ezt sem tudom megoldani...
sajna nincs pénzem másik gépre, mielőtt ajánlgatná valaki, viszont, ha van valami esély a javításra, talán beruháznák, némi használt alkatrészbe...
nem tudom hogy hol laksz de ha budapesti vagy akkor ajánlok egy boltot.
blahánál van egyedül ennyi a gondom vele, ott lehet hogy tudnak neked segíteni!
rosszul fogalmaztam, nem fogok szervizre költeni, megcsinálom én ;)
de azóta megvan a hiba: állítólag a képernyő mögötti fénycsövek éghettek ki, egy 5000-esből meglesz a javítás, ha minden igaz...szóval a napokban szét fogom kapni és meglátjuk ;)
de a párom összeszedte az összes alkatrészt itthon, ha szerzek egy használt procit, akkor lesz asztali gépem is, mert minden egyéb van, köztük egy sose használt videokártya :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!