Egy Intel Core i5-8600K ki tud hajtani egy Radeon RX 5700 XT-t?
#19, hardvermérnökre gondolsz, nem szoftvermérnökre. Amit a szoftverekben megszoktunk multithreading különbözik a hardveres hyperthreadingtől. Az egyik szoftver- a másik hardverszintű párhuzamosítás, a kettő között ott van az operációs rendszer, ami ezeket kezeli. Úgyhogy egy szoftverfejlesztőnek ezzel nem kell foglalkoznia. Hardveres szintű ismeretekhez pedig nem kell egyetemet végezni, úgyhogy hardvermérnöknek se kell lenni, ezek felhasználó szintű ismeretek.
Üdv, egy "szoftvermérnök".
Először is, mitől vagy ekkora öntelt barom? Gondolom egyrészt irigy vagy, amit pont leszarok, tipikus magyar...
Másodszor, azt se tudod mit írsz, nem értem hogy függ össze az, hogy valakinek az idejétől függ, hogy milyen felbontásban tud játszani... akkora barom vagy, hogy inkább jobb lenne, ha nem írnál semmit, mert azon kívül hogy jót nevetek rajtad nem sok értelme van.
Harmadszor, örülök neki hogy látnok vagy és belelátsz a képernyődön keresztül az életembe, másrészt meg szólok, hogy nagyon szar vagy benne. Nem tudom mikor mondtam, hogy fizetésért dolgozok, bár ezt nem is nagyon értem így, gondolom azt akartad írni, hogy fizetésről fizetésre élek, de ha így van, akkor is tévedsz.
Azt sem tudom mikor mondtam, hogy fizetésemet hogy kapom, gondolom neked csak az alkalmazotti viszony létezik, a vállalkozás nem mond neked semmit az IQ-dal.
Négyszer meg azt sem értem, miért csak egy gyerek tehet fel ilyen kérdést, hogy xy proci ki tud e hajtani xy vga-t, mert fogadjunk te sem tudod pontosan megindokolni, honnan ered és hogy kell számítani pontosan azt, hogy ki tudja e hajtani, hanem te is a csak a környezetedből vetted át, mint bárki más. Olyan emberrel még nem találkoztam, aki pontosan meg tudta volna mondani, milyen matematikai úton számolja ezt ki, csak olyanokkal, akik nagyon jártasok benne, sok minden megfordult már a kezük alatt és sok tesztet láttak már, vagyis tech guruk és a kockák. Szóval állításod szerint, mindenki, aki nem gyerek, az vagy kocka vagy tech guru, mert egyedül azok tudják legpontosabban megsaccolni a választ, akik ezzel foglalkoznak. GRATULÁLOK! A világ nem fekete és fehér, úgyhogy inkább menj arrébb, csak lejáratod magad az alacsony IQ-dal.
Ne vedd személyes sértésnek amit írtam, nagyon jó táp, de mivel nekem alapfeltétel a modularitás, így ezért írtam, hogy egy szar, mert számomra szóba sem jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!