Csalódtam AMD-ben valaki ajánlana intel konfigot?
Sokan ajánlották itt nekem a ryzent de miután megvettem kiderült hogy borzalmasan szörnyen teljesít a játékok alatt ezért visszaküldtem.
Ryzen 7 x3800
Borzalmasan teljesít?
Igazából tiszta szívvel én meg más tudnánk neked intelt ajánlani most! Évek óta 14nm++++++++ Skylake processzorokat ad ki az intel nagyobb órajellel esetleg plusz magokkal, hamis tdp-kkel. Így bitang hűtő és drága fázisos alaplapokat kell venni melléjük ahhoz, hogy egyáltalán az alap turbó órajelet eltudjak érni.
Ha szerinted a Ryzen borzalmasan teljesít, akkor el kell mondanom, hogy az Intel is ugyanolyan borzalmasan fog teljesíteni. Vagy a másik lehetőség, hogy valami gubanc van a konfigurációban. Elküldenéd a teljes konfigot?
Egyébként a konfigurációhoz nem írtál keretet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Ez vagy troll vagy teljesen sötét elméjű
Linkeld be ahol összeírták a ryzen gépet neked.
Pontosan mit értesz borzalmasan szörnyűnek?
250ezres keret felét csak a processzorra költeni lehetetlen.
Egy ehhez illő videokártya is 100ezer fölött van, szóval a gép többi részére nem maradhatott pénzed.
Ilyen erős Intel processzor sincs 100k alatt, - szerintem egy jó videokártyával biztos nem fogsz beleférni 250k-ba.
Ha meg vannak otthon alkatrészeid, akkor írd ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!