500gb-os és 1tb-os külső hdd-n mennyi szabad tárhelyet kell hagyni? Kell-e hagyni egyáltalán? Filmeket tárolok rajta
Figyelt kérdés
2019. júl. 29. 08:20
1/4 anonim válasza:
SSD esetén javasolják, hogy "ne az összes hely legyen partícionálva", legyen szabad hely, de HDD esetén ezt még nem halllottam, ráadásul mégcsak nem is rendszer fut róla, nem kell szabad helyet hagyni szerintem.
2/4 anonim válasza:
Ilyen esetben teljesen feltölthető, ahogy magam is tettem már sokszor.
Sőt, kétpéldányos adatmentésként félrerakott lemezeim is vannak, szinte "ütközésig" írva.
Töredezettség nyilván keletkezik, ha nem egyszerre írod fel és kellő szabad hely nélkül már nem tud futni a defrag. De arra nincs is szükség, ilyen célú felhasználásnál, semmi hátrány nem jelentkezik emiatt, úgyhogy én nem is szoktam ilyenekkel fárasztani "őket".
3/4 Shaddark válasza:
Párszáz mega egy esetleges későbbi javításhoz elég bőven.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Mentek a zöldek.
2019. júl. 29. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!