Megéri váltani?
Jelenleg egy Asus h110m-k alaplapon van i5 6500 CPU
32 GB 3000Mhz Cl 15 rám
És egy rx 590 VGA van
A Bottleneck Calculator szerint 20% gyengébb a profi miatt a VGA is bár maga a proci miatt cserélném a lapot és a procit mert az i5 már gyenge 570x lapra és egy R5 3600 CPU lenne gondolkoztam b450 lapon is de fejleszthetősèg miatt lehet ezt vennem.
Vagy egy ASRock X570 PHANTOM GAMING 4 lenne vagy egy MSI Mpg X570 Gaming Plus nem tudom jó lenne ez így vagy nem. Még hogy melyik lap legyen mai olcsóbb kicsit.
Ha csak a kalkulátor miatt akarsz váltani az fa*ság..
Ha már játszol olyan játékkal ami a számodra élvezhetetlen fps-t produkál a cpu végett akkor viszont érdemes mert sokkal erősebb a 3600 és hosszú évekig elég lesz. (legalábbis nekem igy van) MSI Mpg X570 Gaming Plus tökéletes hozzá
Máshol van a hiba. Tele van szemetelve a géped sok háttérben fitó szirszarral. Egy ilye procinak simán Windowsban az 5% terheltséget nem volna szabad elérni.
Nekem egy i5-3470 mozog 0-3% között úgy, hogy fut egy Firefox 5 nyitott füllel, egy NetWorx, egy RocketDock és egy VirtualBox Ubuntu Server 18.04-gyel (konfigjában CPU 1 mag 40%-ra levéve), plusz még néhány apróság.
1 hetes windows
az intel procik szarok nekem többet soha nem kell annyi biztonsági hiba van benne hogy az nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!