Mi lehet a baj az internet-vonalammal?
Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakran csinálja azt, hogy netezés közben nem tölt be egy weboldalt, csak nagyon sokszori próbálkozásra. Érdekes, hogy az msn az megy ilyenkor is folyamatosan, viszont böngészni nem lehet. Én személy szerint a modemre gyanakszom, mert bár wifin netezek, de kapcsolat az van rendesen. Sőt legtöbbször ilyenkor mikor nem nyit meg semmi lapot, a wifi-kapcsolatot jelző ikonnál megjelenik egy felkiáltójel. Tud valaki valami tippet, hogy mitől lehet ez? És hogyan lehetne megjavítani? Azt már próbáltam, hogy újraraktam a rendszert(Windows 7), de nem változott semmi.
Köszönöm!
2010. júl. 11. 19:03
1/1 anonim válasza:
Hasonló problémákkal küzd az én wifis netem is. Lehet, hogy nem a mi gépünkben van a hiba, hanem országosan van valami nyűg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!