A router miért csak 0,5 megabitet tud biztosítani a 7-ből?
Azt hiszitek, hogy jó kedvemből írok ilyen alpári stílusban? Hányszor próbáltam már normális hangvételben kommunikálni infósokkal, nem volt semmi hatása, ugyanez a helyzet az ügyfélszolgálatosokkal is.
Legutoljára egy éve leírtam a problémámat, és senki nem reagált!
Az a véleményem, hogy az informatikusok nagy része öntelt beképzelt majom, akik csak akkor hajlandóak válaszolni, ha sértve érzik az egójukat. De akkor sem mások segítése motiválja őket, hanem hogy jól megmutassák.
Még nagyon régen próbáltam szerezni ncore meghívót itt gyakorikérdéseken. Kiírtam 10+ kérdést, de csak parasztkodni jöttek. Tudjátok hogy lett végül meghívó? Rájöttem, hogy ezek az emberek a végtelenségig rosszindulatúak, akik mások kárán élvezkednek. Így hát kiírtam egy kamu kérdést, hogy megér-e 2 ezer forintot egy ncore meghívó. Kb. azonnal írt is egy srác, hogy ne vegyek mástól, majd ő küld nekem ingyen. Ez sokkal előbb történt, mint gondoltam volna. Nyilván azért küldte, mert azt hitte így elvesz mástól 2K-t...
Egyébként valamelyik évben írtam neki egy köszönő levelet, boldog Karácsonyt kívántam, de le sem tojta :DD Na ez minősíti ezt a srácot. Az ilyen beállítottságú embereket gyerekkoruktól fogva csicskáztatták, így csak úgy lehet velük szót érteni, ha tapossák őket, lecsicskítás működik csak, mert maguktól semmit sem adnak, ironikus módon azt gondolják cselédségnek, ha valaki csakúgy segít.
Szóval ennyit erről, nehogy már én érezzem magamat szarul, mert bizonyos típusú emberek ilyen legalja viselkedésre kényszerítenek, szégyelljék magukat ők!
"Azt nem bírom felfogni, hogy hogyan nem vagytok képesek megérteni, hogy már kipróbáltam mindent?????"
Ööööö...
A "Nyomorékok vagytok én jobban tudom mercsak és különbenis MINDENT(IS) kipróbáltam már mert mindent tudok így mindent ki IS próbáltam"
nem egyenlő azzal hogy Nagyon szépen köszönöm a válasz adóknak, sajnos nem segített ez a tipp mert kipróbáltam, átállítottam a routeremet 802.11 b/g/n-ről 802.11n-re és így is csinálja.
Mondjuk ez megoldható probléma,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!