Monakritika kérdése:
" A Windows nem telepíthető az x lemezre " Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
1-2 hete vettem infolexben egy SSD-t, viszont képtelen vagyok feltelepíteni. Több mint 5 gépben próbáltam már, achi ide és mindent megpróbáltam, de sikertelenül. Windows Pro Home Enterprise, az SSD 100/100-as, teljesen üres, soha nem volt használva. Valakinek tippje? ( igen, a biosban is voltam. )2019. júl. 23. 16:07
11/15 anonim 

válasza:

Nekem is ugyanez az SSD-m van. 2017-ben vettem (megjegyzem ez asszem már bőven kifutott modell) és azóta sincs baja. Első alkalommal HDD le, SSD be, telepítő pendrive be, gép indít, telepítő fogad, SSD formáz, partíciót létrehoz, next next install complete, tehát nem igényel semmilyen különleges bánásmódot. Azóta is pengén működik nekem, szóval ott az SSD hibás. Vidd vissza és mondd el, hogy ez és az a hiba. Ott az üzletben az eladók nagyon rendesek (ha ugyanazok vannak még), max annyi, hogy hátraviszik és gyors csekkolják. Nekem egy tőlük kihozott billentyűzettel gyűlt meg a bajom, vagy 2-3x cseréltettem, mivel hibás volt és nem reagált gombokra. Végül frankón annyira jófejek voltak, hogy nem lett volna szívem visszakérni a cucc árát, mert hogy azt akartam, mivel nem volt más alternatíva a kínálatukban. Amúgyis érett már egy új pendrive beszerzése, meg mikrofon is kellett a gépemhez ugyebár, így levásároltam a billentyűzet árát ezekre :D
12/15 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy közel 6 gépnél egymás után félreraktam volna... Több satát kipróbáltam, még a saját SSD-m helyére is beraktam, de úgy se volt jó...
2019. aug. 11. 22:52
13/15 A kérdező kommentje:
Oké, amint tudok visszamegyek tanácsot kérni.
2019. aug. 11. 22:53
14/15 A kérdező kommentje:
Visszavittem, ők se jöttek rá hogy mi a problémája, a lényeg az, hogy kicserélték egy Gigabyte SSD-re, ez működik, és viszonylag jól jártam, mert ez a SSD sokkal gyorsabb, és végre van rajta Windows! :D
2019. szept. 28. 22:41
15/15 anonim 

válasza:

Jó időben vitted vissza na :D De legalább kiderült, hogy gyári hibás a cucc és korrekt módon jártak el (ami nem meglepő tőlük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!