Miért nem indul a laptopom?
Sziasztok! Tudom ennek a kérdésnek semmi értelme mert egyáltalán nem értek a számítógépekhez (meg nő vagyok) és momentán egy csavarhúzó sincs nálam, de gondoltam szervíz előtt felteszem a kérdést itt.
Az a helyzet, hogy a Toshiba Satellite laptopom standby után nem tudtam felébreszteni (2 napig volt ìgy, utazás miatt nem használtam) szóval a kapcsológombbal "kilőttem", ahogy lefagyáskor szoktam, majd újraindítottam (töltőn volt ezalatt) Behozta hogy Toshiba, majd a Win10 logót végül a logó eltűnt, és azóta semmi mást nem csinál, mint a körben mozgó pöttyöket forgatja. :(
4x nyomtam be újra, semmi változás. Ha lenne csavarhúzóm, megpróbálnám a tápegység kivételét, de félek, hogy ezen ez már nem segít. :( 4 éves gép, lefagyni is azért szokott, mert általában stanbyon van állandóan (tudom nem kéne, de a lustaság nagy úr, meg suli miatt 20-30 oldalak vannak kinyitva a vizsgaidőszakban napokig, halál lenne mindent újranyitogatni mindig). Ettől függetlenül 30 oldalak mellett semmi baja nem szokott lenni a standby-jal, amit viszont nagyon nem szeret, azok a rajzprogjaim.
Tudom, a legtöbb ilyen program nem igazán laptop kompatibilis, a másik, hogy nekem 6 GB RAM-om van, és 8 GB lenne ajánlott. Szóval ha nyitva a rajzprogram és standby történik, akkor elég gyakran nem tudom felébreszteni. (Még jó, hogy a munkáim legalább mentem...)
Eddig működött, hogy újrakapcsoltam, hát most nem. :/ Ha semmi mást nem lehet csinálniba szétszedésén kívül, akkor nyilván megyek a szervízbe.
Előre is köszi a választ!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!