Miért indul újra a laptopom naponta egyszer?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy 3 éves HP Pavilion 17- e051sh típusú laptopom.
Paraméterek:
AMD-A45150M CPU
AMD Radeon HD 8350G
8 Gb RAM
Win 10 Pro 64bit - a legújabb frissítéssel
Az a gondom, hogy a legutóbbi WIN frissítés óta a gép napi egyszer az első bekapcsolás után magától, minden figyelmeztetés nélkül újraindul. Másodjára nem indul újra akár órák múlva sem, de az első bekapcsolás után mindig.
Régebben AVAST vírusirtót használtam, de a Whocrashed egy ilyen újraindulás kielemzése után egy AVAST fájlt okolt, ezért az Avastot lecseréltem Kaspersky-re, de a probléma azóta is fennáll. Túlmelegedés nincs, a Memtest jónak találja a RAM- okat.
Tudna valaki valami okosat mondani?
2018. márc. 9. 19:28
1/1 anonim válasza:
Rendszer újra Rakást ajánlok . Meg a proci hűtést érdekes lenne megnézni . Nekem asztali gépem van , de nekem a régi csinált olyat h túl melegedett mert nem volt normálisan ra rakva a proci hűtő (laptopnal nem tudom h van ) meg egy kompresszoros v bicikli pompás takarítást is jöhetne mindenhova .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!