Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most akkor mi a végeredménye...

Most akkor mi a végeredménye ennek a Facebook tiltás hulláma?

Figyelt kérdés

Egy pár oldalon láttam, hogy hú de jó, örüljenek a magyarok, mindenkit visszaállítottak, közben engem se, és kommenteket olvasva másokat se nagyon. Elvileg megosztottunk valamit, amit nem kellett volna, de én a Facebookon semmit nem osztok meg, max a profilképeimet cserélgetem, meg mások megjelölgetnek, de a tiltás előtt egy héttel kb volt az utolsó aktivitásom a Facebookon. A Messengert napi szinten használtam, valamint az Instagramom is törlődött ami annyira nem is zavar, inkább csak hogy most nem tudok beszélgetni senkivel, meg egy csomó helyen a "bejelentkezés Facebookkal" használtam (Soha többet nem fogom) és azokra az oldalakra is csak nehezen vagy egyáltalán nem tudok belépni.

Vártam egy hetet, de még mindig le vagyok tiltva. Közben azért beküldtem a személyimről egy pár képet, hátha történik valami de semmi.

Találtam a neten két emailt, azokra is írtam, de onnan sem jött semmi válasz.

A mai napon létrehoztam egy Messengert, és ráírtam a Facebook-ra ( [link] azt írja több mint egy nap az átlagos válaszidő.

A fiókom most akkor teljesen oda, vagy van még esély? Ebben az 1 hétben egy emberrel tudtam beszélgetni Snapchat-en, és hiányzik már a régi fiókom.

Újat is nehezen tudnék egyébként csinálni, ugyanis kéne hozzá email, és a telefonszámomat sem adhatom meg, ami a kétlépcsős azonosítás miatt lenne fontos. Valamint nincs kedvem újra bejelölni az embereket akiket ismerek (nem a fél várost, mert látásból ismerem, csak olyanokat akiket tényleg ismerek) viszont ez így is 150 körül van, ami, elég hosszú folyamat, és hallottam olyanról, hogy van egy adott korlát, amennyi ismerőst jelölhetsz be egy nap, ha ezt túl léped, szintén letiltanak...

Szóval érdekelne a végkifejlemény, ha valaki tud valamit, írja le legyen szíves.

2019. jún. 25. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:

A Facebooknál nagyon jól tudják, hogy egyrészt monopolhelyzetben vannak, másrészt megkerülhetetlenné váltak az interneten világszerte. Ennek következtében egyre inkább elhanyagolják a minőséget, egyre több hiba van a rendszerben, és ennek az eddigi legdurvább következménye a közelmúltbeli tiltási hullám. Gyanítom, hogy a szervereikről is törlődtek az érintett profilokhoz kapcsolódó adatok, különben már visszaállították volna őket. Ha így van, akkor sajnos keresztet vethetsz a régi profilodra.

Egyébként nem nagyon törődnek a felhasználói bejelentésekkel. Én egyszer egy elég komoly biztonsági hibát jelentettem (konkrétan ha +1 random karaktert hozzáírok a jelszavamhoz, akkor is beenged), ez évekkel ezelőtt volt, válaszra se méltattak és azóta sem javították.

2019. jún. 25. 19:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem megkerülhetetlenek és erősen kétlem, hogy bármit törölnének. Valószínűleg mindent megvan nekik learchiválva. Ebből élnek, ezzel kereskednek. Viszont volt már rá példa, hogy szociológiai kísérleteket végeztek a hírfolyamok manipulálásával. Lehet, hogy ez is csak valami ilyesmi.

[link]

2019. jún. 25. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!