Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebook tiltás! Hogyan?

Facebook tiltás! Hogyan?

Figyelt kérdés
Adott egy személy aki letiltott mesengeren! Viszont napi szinten változik, ami annyit takar, hogy egyszer tiltva vagyok egyszer nem! Ez lehet valami hiba, vagy mindenképpen neki kell tiltani/feloldani az ismert módon?
2019. jún. 6. 18:42
 1/2 anonim válasza:
Miután valaki letilt, 24 óra elteltével tud feloldani es utana ismet 24 óra elteltével tud tiltani azonnal, tehát nem értem hogy lehetséges, hogy minden nap egyszer tiltva vagy, egyszer nem. Lehet ez a messenger hibája, mert nekem is volt hasonlo. Letiltott valaki, de még napokig láttam a profilképét, megosztott képeket stb.
2019. jún. 6. 19:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem értem én az egészet! Ha mesengeren akarsz valakit letiltani akkor még is kérdezik, hogy csak ott vagy a facebook ön is le szeretnéd e tiltani! Viszont szerintem, ha csak a mesengeren tiltod le a személyt akkor azt bármikor fel lehet oldani majd ismét letiltani, de javítsátok ki ha tévedek! Viszont én úgy tudom, hogy ha valaki magán a facebook ön tilt le akkor a mesengeren fel se tűnik nekem,szóval ugyan úgy tudok írni még látó, hogy elérhető e csak ő nem látja, hogy írtam neki vagy hívtam! Ezzel ellentétben viszont ha mesengeren tilt le akkor azon a részen ahova írni kell egy ilyen kék akármi jelenik meg azzal a szöveggel, hogy "erre az üzenetre nem tudsz válaszolni" vagy valami ilyesmi! De mondom javítsátok ha hülyeséget mondok mert én is csak hallok meg következtetek! 🤪 Ha valaki le tudná írni, hogy hogy is van ez valójában az nagyon faxa lenne!
2019. jún. 6. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!