Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebook-on ez mit jelent...

Facebook-on ez mit jelent (tiltás-ismerős)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom megnézni egy személy adatlapját, nem dobja ki a kereső. Nem volt ismerősöm, viszont látom a képét a régi beszélgetésben és kb. tudok írni az üzenet box-ba mintha semmi nem történt volna (régi beszélgetésünkhöz).

Bár az üzit nem küldtem el, mivel már hónapok óta nem beszéltünk. (de arra emlékszem, hogy ha valaki blokkol akkor se a képét nem látni és az üzenet írást sem lehet elkezdeni) Vajon akkor ez mi lehet?

Köszönöm előre is ha valaki tud segíteni :))

2018. aug. 28. 22:04
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Ez pedig egy teljes felhasználó tiltásnak néz ki. Valamit kéne küldened, ami valószínűleg nem megy el. Nekem is volt ilyen hiba, hogy lehetett írni tiltás után, de már nem ment el soha. A képeket is láttam utána.

2018. aug. 29. 18:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen még gondolkozom, hogy mivel kéne "előállni".

Fogok írni, hogy mi lett belőle.

Köszi :))

2018. aug. 31. 12:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Szia ismét, nos az imént küldtem üzenetet és azt mutatja elment, mintha semmi sem történt volna......de még mindig ugyanaz a helyzet, gondolom nem fog átváltani arra, hogy "látta".
2018. szept. 5. 19:31
 4/4 A kérdező kommentje:
na ezt a véletlent add össze......az illető rám írt, hogy csinált egy új profilt nagyon furi, de most már tudjuk legalább :)
2018. szept. 14. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!