Ezen a gépen el indul a GTA IV?
Hello. Egy ilyen gép megvételére készülök, és azt szeretném megtudni, hogy a gta iv menni fog-e rajta, és ha igen, kb milyen beállításokkal?
a gép adatai:
- Intel Core2Duo T6600 CPU (2x2,2GHz)
- 4GB DDR3 RAM
- ATI Radeon HD4650 VGA 1GB DDR3 VRAM
Helló
www.canyourunit.com, itt megnézheted.
Amúgy a gta4 eléggé furcsán optimalizált, de elvileg a legújabb patchekkel már jobb a helyzet.
köszi :)
Megvan x360-ra is, szóval nem létfontosságú, de azért csak másabb pc-re. Saját zene, egér célzás, etc
Jah igen, azt el is felejtettem:)
Nézz róla teszteket a neten, a rammal nem lesz gond és a processzor is bírni fogja sztem egy közepes felbontásban, a videókártya az tuti, hogy ddr3as? mert ahogy a neten néztem az összes 1 GBos ddr2es volt és még a mem. interface is 128 bites, sztem egy 256os kellene, ha már úgy is játszani akarsz.
Az 1gb ram sztem semmit nem jelent ennél a kártyánál, ami engem illet még 512 is sok lenne neki:), mert haver 4850ese se gyorsabb 1gb rammal, mint a másiké 512vel.
Sztem nézz egy másik kártyát, ami 256 bites és ddr3as ramja van, mert lehet találni max1-2 ezres pluszban.
Ez tulajdon képpen egy laptop. Hp Pavilion dv7-2240
Az atira ddr3-at írnak, de külön keresve valóban ddr2 és 128 bit-es a 4650-es.
Lehet, hogy csak elírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!