Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezen a gépen el indul a GTA IV?

Ezen a gépen el indul a GTA IV?

Figyelt kérdés

Hello. Egy ilyen gép megvételére készülök, és azt szeretném megtudni, hogy a gta iv menni fog-e rajta, és ha igen, kb milyen beállításokkal?

a gép adatai:

- Intel Core2Duo T6600 CPU (2x2,2GHz)

- 4GB DDR3 RAM

- ATI Radeon HD4650 VGA 1GB DDR3 VRAM

2010. júl. 9. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Helló

www.canyourunit.com, itt megnézheted.

Amúgy a gta4 eléggé furcsán optimalizált, de elvileg a legújabb patchekkel már jobb a helyzet.

2010. júl. 9. 13:19
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi :)

Megvan x360-ra is, szóval nem létfontosságú, de azért csak másabb pc-re. Saját zene, egér célzás, etc

2010. júl. 9. 13:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez a link, amit adtál, csak a saját gépemet nézi meg, hogy alkalmas-e :) Én pedig csak tervezem a vásárlást, tehát még nincs nálam az új gép
2010. júl. 9. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Jah igen, azt el is felejtettem:)

Nézz róla teszteket a neten, a rammal nem lesz gond és a processzor is bírni fogja sztem egy közepes felbontásban, a videókártya az tuti, hogy ddr3as? mert ahogy a neten néztem az összes 1 GBos ddr2es volt és még a mem. interface is 128 bites, sztem egy 256os kellene, ha már úgy is játszani akarsz.

Az 1gb ram sztem semmit nem jelent ennél a kártyánál, ami engem illet még 512 is sok lenne neki:), mert haver 4850ese se gyorsabb 1gb rammal, mint a másiké 512vel.

Sztem nézz egy másik kártyát, ami 256 bites és ddr3as ramja van, mert lehet találni max1-2 ezres pluszban.

2010. júl. 9. 13:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez tulajdon képpen egy laptop. Hp Pavilion dv7-2240

Az atira ddr3-at írnak, de külön keresve valóban ddr2 és 128 bit-es a 4650-es.

Lehet, hogy csak elírás.

2010. júl. 9. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!