Valaki eltudná mondani nekem, hogy mire kell figyelni laptop vásárlásakor?
Igaz, bocsánat, az lemaradt.
Egyetemi tanulmányaimhoz kellene, tehát hogy bírja a sok dokot, fájlt, letöltést, képet, na meg azért jó lenne rajta filmezni, játékok nem kellenek rajta.
Processzor sebessége és fogyasztása, memória mérete, tárhely típusa (SSD/HDD) és mérete, videókártya van-e benne és ha igen, milyen teljesítményű, hűtése, kijelző minősége, akku mérete, anyaghasználat, ismert típushibák vannak-e, ár-érték arány (ez a legfontosabb).
Kb. ennyi jutott eszembe, de a legegyszerűbb az lenne, ha leírnád, hogy mennyi pénzed van és mire használnád, és segítünk kiválasztani egy jó laptopot neked.
Szerintem ő. Mondhatni tartalmazza a manapság használt interfészeket és 130k-nál nem több.
+ 1000TB HDD (nem SSD-s, de szerintem nem baj)
+ van benne USB-C
Nem egyszerű a választás, ha nincs meg a megfelelő tudás
Én azt javaslom, hogy kérj meg egy hozzáértő ismerőst, mondd meg hogy mennyi a keret és szétnéz neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!