Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani, vagy mondani...

Tudtok ajánlani, vagy mondani valamit a mini laptopokról?

Figyelt kérdés

Egyetemisták vagyunk a barátnőmmel, és egyre nagyobb gonddá kezd válni, hogy egész nap én cipelem ide-oda a 2 bazi nagy laptopot a táskámban, a hátamon, ami kicsit fárasztóvá kezd válni.

Azért írtam ki ezt a kérdést ide, mert érdeklődni szeretnék, mit tudtok az ilyen nagyon mini laptopokról? A tanáraimnál szoktam látni, nem nagyobbak egy tabletnél, kis nevetségesen kicsik, csak nem tudom a nevét az ilyen laptopoknak. Netbookok? Valami ilyesmit találtam. Mi a különbség laptop, és netbook között? O.o

+ Úgy gondoltam, hogy olcsón veszek ilyet, a legolcsóbbra rámegyek, úgy láttam neten, hogy 50-60 ezerért lehet ilyet kapni. Persze kizárólag jegyzetelésre, talán 1-2 20 évvel ezelőtti pc játékra használnám.

Tudnátok ilyet ajánlani? Vagy felvilágosítani a témáról?

2018. okt. 20. 11:06
 1/3 A kérdező kommentje:
A Smartbook, a Netbook és a Notebook, és a Laptop között mi a különbség? :D
2018. okt. 20. 11:16
 2/3 A kérdező kommentje:
További kérdés, hogy úgy látom, nem raknak "í" betűt ezekre a kicsi laptopokra O.o Van olyan, amin van, vagy ez direkt van így? Ez kicsit zavaró :/
2018. okt. 20. 11:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Sőt, ahogy nézem, egyáltalán nincs a legtöbbön ékezetes billentyű.. Akkor magyarok nem használnak mini laptopot? O.o
2018. okt. 20. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!