Metalmedve111 kérdése:
Véletlenszerű fagyás ASUS FX504GM laptopon?
Figyelt kérdés
Újonnan vásárolt laptopom véletlenszerűen fagy le.
Játék közben pár óra után, van hogy csak szimpla netezés közben vagy csak ha lezárolom lefagy. Néztem hogy nem a túlmelegedéstől csinálja ezt. Minden drivert frissítettem és az ASUS oldaláról szedtem le a drivereket, volt hogy újra raktam az egész gépet és hagytam hogy a Windows frissítse le de így is lefagy. 307es BIOS verzió van rajta.
Olvastam fórumokon hogy másoknál is fent áll ez a probléma. Valakinek van ötlete hogy mitől lehet és mit lehetne vele csinálni? :D
2019. jún. 21. 13:55
1/2 anonim válasza:
Semmit nem lehet ezzel csinálni, direkt ilyen. Ez a lényeg minél selejtesebb legyen annál többet tudnak eladni a "jobb kiadásból" (ami ugyanilyen ratyi) Ez a profitgenerálás, ma már a gyártót nem érdekli, hogy selejtes e vagy sem, úgy van vele hogy "jó' van az úgy!" őt csak az érdekli hogy milliókért eladhassa a sz**t sem érő eszközeit amelyek még ráadásul selejtesek is :D (Én ezért veszek régebbi laptopokat ill. PC alkatrészeket pl.: DDR3 memória, GTX750Ti meg ilyen "retró" kütyük)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi az infót :D Csak neten megkérdeztem még pár embert akinek ugyanilyen laptopja van, és azt mondták hogy ők nem találkoztak ilyen hibával. Azért gondoltam hátha akad valaki akinek volt ilyen hibája és tudta korrigálni :D
2019. jún. 21. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!