Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom működésre bírni?

Hogy tudom működésre bírni?

Figyelt kérdés

sziasztok

szeretném ha minél többen válaszolnátok a kérdésemre

mert nem szeretném saját magam alá gyújtani a gyufát

szoval

új videokártya vásárlás előtt állok

most jelenleg egy asus gtx 1060 3 gb kártyát hajtok

semmi probléma nincs vele minden uj játék 1080p high beállítással 55 60 fps

de mégis váltanom kell mert jönnek a új konzolok nem sokára és a játék gépigények is ugrani fognak amit a gtx 1060 nem fog már ilyen jól teljesíteni

és most jön az a kérdés amire szeretném ha minél többen válaszolnátok

a gtx 1060 6pin tápellátást igényel a tápomon ami egy bronze 650 watt ezen a tápon 2 db 6pin csati van

tudom nem nagyon írtam le a táp rendes típusát de majd le kapom az oldalát és meg nézem

a új videokártya amit szeretnénk meg venni az a rtx 2070 lenne ami már 8 és egy 6 pin csatlakozást kér

ugy meg tudom oldani a dolgot hogy ugye az én tápomon 2 db 6 pin csatlakozo van

az egyik 6 pin csatlakozóra vennénk egy 8 pines átalakítót és aszt be dugom a 2070-re és a másodig 6 pines csatlakozót szintén rá dugom a kártyára

így lényegében meg kapta a8 és a 6 pines tápellátást a kártya és működnie kéne nem ?

mert ha nem akkor más megoldást kell találjak ezért kérek tőletek segítséget mert hiába veszem meg eszt a szörnyezett kártyát ha használni nem tudom ezzel a táppal

2019. jún. 16. 11:36
 1/8 Gábor_79 ***** válasza:
Az új konzolok érkezéséig van legalább másfél éved. Addig még újabb videókártya generáció is kijöhet.
2019. jún. 16. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Már volt egy ilyen kérdés....

Egyébként meg ne kapkodd el :D Jön az RTX super nemsokára.

2019. jún. 16. 13:48
 3/8 A kérdező kommentje:

igen tudom de szeretnénk váltani 1440p ultra beállításra amit az én kártyám nem igazán bír el talán médium beállítással

de amit írtam a pin csatlakozásokról arol írnátok nekem ?

2019. jún. 16. 14:02
 4/8 Gábor_79 ***** válasza:
Jó eséllyel elbírná az adapterezést. Milyen idős a tápegység? A típusa is mérvadó.
2019. jún. 16. 14:09
 5/8 A kérdező kommentje:
úgy kb 1 éves pontos típust nem néztem még de le fogom írni annyit tudok így fejből róla hogy evga bronze 650
2019. jún. 16. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:
milyen 8 pines átalakítót vegyek ? vagy az mind1?
2019. jún. 16. 18:27
 7/8 Gábor_79 ***** válasza:
Szinte igen, mind. Találtam olyat, ami 6-ról 8-ra alakítja. A legalsó innen [link] de talán a legelső ugyanolyan jó csak azt nem láttam csak a link ellenőrzésekor.
2019. jún. 17. 09:13
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget :) tápra meg majd vissza térünk de ha valakinek mond valamit ez hogy evga bronze 650 aszt meg köszönném :)
2019. jún. 17. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!