Működésre lehet bírni valahogy ezeket a hangszórókat?
Figyelt kérdés
volt egy 2.1 hangrendszerem, amit cseréltem egy szintén ilyen típusú másikra és az az ötletem támadt hogy a régi szatelit hangszóróit tudnám-e mostanival használni, valamiféle 4.1 szerű kialakítást létrehozni. a régi két kishangszórónak két vezetéke 1 jack kábelbe végződik. van még szabad hely az új mélynomáján is, de itt nem érzékeli, elkezdtem próbálgatni hátul a gépben a néhány szabad jack valamelyikében, egyben működik, amit hátsó hangszórók kimeneteként ír, ilyenkor szólnak is az összes többivel együtt ha tesztelem hangkezelőben, viszont zenénél nem. valami ötlet?2015. okt. 15. 14:24
1/1 ThodEE GoD válasza:
Program függő hogy kezeli e a több kimenetet, nekem pl a chrome nem akarja hogy pl youtubnál mind szóljon de Aimp al meg mind szól, nekem 3 erősítő van bedugva (első,hátsó,mély) tehát effektive 4.1
Próbálj a programon állítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!