Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet a laptopot átállíta...

Hogy lehet a laptopot átállítani, hogy hálózatról menjen és ne az akksit használja?

Figyelt kérdés

2019. jún. 11. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bedugod a konnektorba.
2019. jún. 11. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
De be a laptopot hanem a töltő villasdugojat
2019. jún. 11. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a töltő be van dugva a gépbe, akkor nem az aksit használja
2019. jún. 11. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
A laposomon be lehet állítani a bios-ban akkukímélő üzemmódot. 79 %-ig feltölti, utána "csatlakoztatva, nem töltődik". Nézd meg, hátha nálad is van ilyen beállítási lehetőség, hogy nem tolja fel 100 %-ra.
2019. jún. 11. 21:06
 5/5 Hozé don Padrafos válasza:
Nekem a munkahelyi Dell-en be volt állítva az előbbi válaszoló által írt akkukímélés. 70 és 80% között ingázott, és amikor ki szerettem volna vinni néhány órára terepre, nem lett volna elég az akku. Kikapcsoltam benne, és most 14 órán át tölt, 8 órát bír. I7-es erőmű, Több 100 wattot eszik néha, de 60 Wattos töltőt adtak hozzá, Így nekem néha töltés közben is fogy az akku, mikor több virtuális gép nyitva van egyszerre.
2019. jún. 15. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!