Hogyan lehet "átállítani" a monitort ilyen esetben?
...sajnos ez nem egy monitor, hanem egy kisebb "laptévé", emiatt sajnos kicsit furcsák a betűk rajta, meg kicsit a felbontás(???) ami nem jó, a gyakori pl. csak úgy élvezhető, ha felnagyítom 150%-ra, különben ilyen szörnyen "érdesek"(?) vagy milyenek a betűk, kicsit talán amiatt lehet, mert túl nagy a monitor(?).
Ez a hiba, még a régi "12 éves" laptomonon sem volt, pedig az elég gyengusz volt, ez a gép sokkal jobb és maga a tv/monitor is elvileg jól működik a színek is jók - lehet túl jók? Olyan hatás van mint mikor paint-ben nagyon felnagyítasz valamit, pixelek vannak a betűk körül, vagy hogyan kellene ezt mondani...
(De játszani nagyon jó, de netezésre kénytelen vagyok az öreg laptopot használni ami alig-alig akar tölteni, sok dolgot pedig egyáltalán nem)
Van erre valami "csalás"?
...és szinte biztos, hogy képes jobbra is, mert a saját dolgait tök szépen írja ki, semmi ilyen hiba nincs benne.
Tuti én cseszek el valamit - ez nem is meglepő - de mit?
TV pontos modellszámát a hátulján a matricáról olvasd le.
Gondolom HDMI kábellel van összekötve.
A számítógépben milyen videokártya lehet? (AMD Radeon, Nvidia Geforce, Intel HD)
Igen, hdmi.
Readon akármicsoda a kártya
A "monitor" Hyundai HLH 22855
Maga a monitor jó. Most játszottam és tökéletes a grafika. Semmi ajadozás, a részletek is 100%
Akkor a sima net meg a többi miért nem ilyen szép?
Mit rontok el?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!