Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hiányzó DLL. Fájlt esetén mit...

Hiányzó DLL. Fájlt esetén mit tegyek?

Figyelt kérdés
A mai naptól visszamenőleg nagyjából 2 hónapja fenn áll az a probléma, hogy egy bizonyos msvcp110 nevű dll. fájl hiányzik a számítógépemről. Alapvetően tudom, hogy hogyan lehet ezt a hibát kiküszöbölni, de egyetlen egy praktika sem működött. A végén már manuálisan próbáltam letölteni ezt a szóban forgó isten ostorát, persze nem működött. Újratelepítés sem segített. Visual C++ semmit nem oldott meg, sem a NET keretrendszer frissítése. Nevetséges. Mi okozhatja a problémát? (Win 8.1)

2019. jún. 6. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezt kell telepíteni:

[link]

2019. jún. 6. 16:54
 2/8 Szirty ***** válasza:

Igen, ezt kell telepítened, ha 64 bites a win :)

De ha 32 bites, akkor nem ezt.

Én leírtam volna a kérdésben hogy 64 vagy 32 bites wint használok.

2019. jún. 6. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ti nem olvassátok el a kérdést ? leírta hogy ezt már telepítette.
2019. jún. 6. 17:47
 4/8 anonim válasza:

Where to place the Msvcp110.dll file?

To repair the “msvcp110.dll is missing” error, put the file inside the application/game installation folder. Alternatively, you can place the msvcp110.dll file within the Windows system directory.

How to register Msvcp110.dll?

If putting the missing msvcp110.dll file into the proper directory doesn’t solve the problem, you’ll have to register it. To do so, copy your DLL file to the C:\Windows\System32 folder, and open a command prompt with admin rights. There, type “regsvr32 msvcp110.dll” and press Enter.

2019. jún. 6. 18:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Na most az, amiket javasoltatok, angolul válaszoló barátunkat is ideértve, azokat mind megpróbáltam már. De nem tudom, hogy miért nem volt érthető, hiszen a kérdésemben leírtam ezeket.
2019. jún. 6. 18:11
 6/8 anonim válasza:
Én vagyok az ánglius: Ubuntut használok, csak próbáltam segíteni.
2019. jún. 6. 18:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm is a válaszod, de leírtam, hogy manuálisan is próbáltam már megoldani a helyzetet. Illetőleg letölteni a dll-t, majd a megfelelő helyre bemásolni. Csak ezért nem értettem, hogy 3 ból 3 válaszoló elküldi azt a megoldási lehetőséget, amit a kérdésemben már leírtam, hogy próbálkoztam velük.
2019. jún. 6. 22:07
 8/8 Szirty ***** válasza:

Azt gondolod hogy a kérdésedben pontosan leírtad mit próbáltál ki eredménytelenül, pedig nem írtad le.

Semmit nem lehet tudni pl arról, hogy miféle helyekről töltöttél le DLL-eket azok milyen verziójúak voltak.

Milyen .net keretrendszert használsz, melyik változattal próbáltad frissíteni.

A kérdést nagyjából úgy tetted fel, hogy minden jó de mégse jó.

Olyan meg (mint tudjuk) NINCS :)

2019. jún. 7. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!