Van most valami gond az Aqua webáruházzal?
Figyelt kérdés
Reggel 9kor rendeltem tőlük, és még most se jött visszaigazoló email csak egy olyan hogy a rendszer továbította a rendelésemet az ügyfélszolgálathoz, de visszaigazoló email még azóta se jött, van most valami leállás náluk vagy mi? Máskor is rendeltem már tőlük és 10percen belül kaptam emailt2019. jún. 3. 12:33
1/3 Shaddark válasza:
Valószínűleg akkor olyat rendeltél ami volt raktárobn, most pedig olyat amit még be kell szerezniük.
2/3 anonim válasza:
Elköltöztek a Dohány utcáról a Westend mellé ...de persze nem valószínű, hogy összefügg a kettő, szóval szerintem hívd fel őket.
3/3 anonim válasza:
Rendeltem tőlük egy notebook táskát, nekem is csak másnap jött email, hogy nincs készleten (webáruház szerint se volt, csak rendelésre), de 2-3 nap múlva írtak, hogy elküldték, meg is érkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!