Mi lehet a gond a számítógépemmel?
sziasztok!
Vásároltam egy számitógépet rendeltem egy gépházat a PCX-ről atraktam bele mindent és a monitor képe egyszer csak elkezdett ugrálni(nem folyamatosan) de elég sűrűn elő fordul valamikor csak egyszer valamikor egymás után tobbször is PL:You tubeozás közben vagy csak sima böngészésnél is de játéknál is szokta csináni pl:ha tölt a játék.
próbáltam a driver ujratelepítését többször is régebbivel és ujabbal is de semmi változás.
Volt szervizbe is ott is csinálta és meg se tudták mondani mi lehet a baja.Csak annyit mondtak hogy a videókártyával lehet valami.De ezt csak azóta kezdte el csinálni amióta átraktam a egy másik házba.Vissza is próbáltam rakni a régi házba de ugyan ugy csinálta ott is már..
gép tulajdonságai:
CPU:intel celeron G3930
videókártya:AMD Radeon ASUS R9 280x
8gb DDR4 ram
120GB SSD
300Gb HDD
600 wattos Cooler Master táp
Win 10 64 bit
Amennyiben van rá lehetőséged, kérj kölcsön egy vga-t, és próbáld ki azzal !
Így látatlanba én is arra tippelek.
az az érdekes ha nincs a videókártyának semmi drivere fent akkor nem jelentkezik ez a probléma amint driver kerül rá előjön az ugrálás.
nem lehet hogy össze ütközik valamivel a videókártya illesztője?
Tudod mi az érdekes, hogy ezt a picit sem lényegtelen infót kihagytad a kérdésedből.
Direkt szop@tsz minket ?
senki sem szop@t senki.
Kifelejtettem belőle!
lenne rá valami ötleted hogy miert van ez?
És ez igy magától egyszercsak előjön?
lehet valamit kezdeni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!