Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rég óra küzködök a számítógépe...

Lamakaka kérdése:

Rég óra küzködök a számítógépemmel. FPS probléma! Mi lehet a gond? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!3 hónapja vásároltam egy számítógépet ami 3 nap után el is romlott,pontosabban mintha egy 20-30 ezer ft-os gép lenne közbe 200fölött!Azóta eltelt 3 hónap gyűjtögetek csak nem is tudom h mire akikor nem tudom mi a probléma.A gta 5 első nap high-very high keverékébe fix 60 fps.2 nappal utána full lowon 10 fps se.Leírom mi található a gépbe!

Videokártya R7 370 2GB OC

Processzor Intel core i5 4460 3.20 GhZ!

Alaplap gigabyte h81m D3h

Táp thermaltake hamburg 530w

RAM 8GB

A többi lényegtelen szerintem!Lehet h videokártya hiba?

Kérlek segítsetek!Előre is köszönöm!:)

2016. ápr. 17. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Barmi lehet. Mennyi az egyes komponensek homerseklete terheles alatt?
2016. ápr. 17. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Driverek rendben vannak?
2016. ápr. 17. 14:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Nos terhelés alatt kártya 61fok a driverek a legújabbak!
2016. ápr. 17. 19:19
 4/7 Hominida ***** válasza:
Tesztprogramokkal kellene próbálkoznod. Performance Test 8, Unigine Heaven Benchmark. Internetről lehúzva, leállított tűzfallal és leállított víruspajzzsal. A Feladatkezelőben is érdemes minden fölöslegeset leállítani. Ha nem tudod vaamiről, hogy fölösleges-e, akkor ne állítsd le. És futtatsd a teszteket, jegyezd le a grafikus teljesítmény értékeit. Teszteld utána normál használati módban is. És a Feladatkezelőben, pontosabban az Erőforrás-monitorban figyeld, hogy mi mennyi terhelést tesz a gépre. Ezzel sajnos még csak kezdődik a hiba elhárítása, de ezzel máris többet fogsz tudni.
2016. ápr. 18. 22:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben!Megpróbálom köszönöm szépen a válaszod!! :)
2016. ápr. 19. 19:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Esetleg nem tudjátok hogy hol lehet beállítani az integrált/dedikált-at használja a VGA? Persze PC!Lehet ez lenne a probléma hogy elállítottam véletlenül :/
2016. ápr. 19. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Allitani nem lehet - a monitort tudod az alaplapba (integralt, cpu), vagy a videokartyaba dugni.
2016. ápr. 19. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!