Vas ember kérdése:
Billentyűzet probléma, mit lehet a gond?
Figyelt kérdés
Az t rtént, hogy sikerült l entenem vízzel az asztalt és kb. a Ctrl-re folyt rá meg a Szók zre. Azután eléggé megbolondult a billentyűzet, mert a Ctrl állandóan elkezdte újra t lteni az oldalakat, a Szók z pedig állandóan 7-es számot írt. Nem értem hogy miért. Aztán ha újra indítottam a gépet és nem már csinálta ezeket. A másik probléma, hogy most már a BAL Ctrl egyáltalán nem műk dik, és a QWE gombok f l tt az 123456789-sem.
A kérdés, hogy miért csak azok nem műk dnek? Mint látjátok ö betűt nem tudok írni csak ha máshonnan kimásolom és beillesztem.
2016. jan. 18. 20:08
1/1 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy amiatt lesz, hogy rácsöpögött a víz, de minden gomb működik, csak ezek nem. Hogyan tudnám ez megoldani? Szedjem szét újra? Vagy vegyek újat?
2016. jan. 18. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!