Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van ez? A többi lent.

Riki11 kérdése:

Miért van ez? A többi lent.

Figyelt kérdés

Pc játékba távolról miért homályos a kép és ahogy megyek úgy rajzolódik ki a kép?

Mint PL:

Bokrok,hegyek,dombok,kövesutak,füvek,virágok,fák,árnyékok, meg a többi tárgy stb.

Konfigom

I7 4770

Gtx 1060 6gb Friss Driver

Windows 10 1903

256 Gb SSD

2d 500 Gb HDD

650 watt bequiet gold

Segítségeteket köszönöm, vagy ha javasoltok valamit elfogadom.

2019. máj. 26. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:

A játék beállításaiban a render distance / view range alacsonyra van állítva. Vidd fel high-ra. De a legtöbb játék így is limitálja a távol lévő dolgok betöltését, mert egyetlen gép sem bírná, hogy mindent szépen kirajzoljon.

Épp ezért a nagyon távoli dolgokat be sem tölti a játék, a közepesen messze lévőket, pedig alacsonyabb minőségű textúrával és low poly modellekkel rajzolja meg.

2019. máj. 26. 14:18
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

egy programmal teszteltem igaz nem tudom mitjelen futtattam pár percig és ezt adta mi ez?

2019. máj. 26. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ennek semmi köze az egészhez.

A teszt amit futtattál a real time audio-hoz kötődik, az meg max akkor számít, ha hangot akarsz feldolgozni valós időben.

2019. máj. 27. 17:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem akkor a játékok azok direkt így vannak megcsinálva?
2019. máj. 27. 20:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!